Tarievenkaart van Instal4Charge

Bij Instal4Charge hechten wij waarde aan duidelijke en eerlijke afspraken, daarom vindt u hieronder een overzicht van onze tarieven in het werkgebied Nieuwegein, evenals onze werkwijze bij offertes en/of prijsindicaties. Daarnaast zetten we ook onze voorrijdkosten nog even voor u uiteen.

Tarieven werkgebied Nieuwegein

Prijzen:

  • Voorrijden, eenmalig per project, 30 euro;
  • Uurloon 47,50 euro per uur, met een minimum van een half uur;
  • Tarieven zijn exclusief 21% BTW en exclusief materialen.

Bij grote opdrachten kunnen vooraf afspraken worden gemaakt voor een lager uurtarief.

Offerte of prijsindicatie bij Instal4Charge

Als u iets laat installeren of repareren, wilt u graag vooraf weten wat de mogelijke kosten zullen bedragen. Bij sommige redelijk voorspelbare activiteiten, zoals het vervangen van een groepenkast, is dat vooraf goed te bepalen. Dit geldt echter niet voor alle werkzaamheden. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om een offerte of prijscalculatie te laten maken.

Offerte

Bij een offerte calculeren we alle voorziene kosten en proberen we een inschatting te maken van eventuele onvoorziene kosten. Deze offertes zijn doorgaans hoger dan de uiteindelijk gemaakte kosten tenzij er tegenvallers waren.

Prijsindicatie

Bij een prijsindicatie maken we vooraf een inschatting van het aantal te werken uren, maar wordt het werkelijk aantal uren achteraf in rekening gebracht. Bij tegenvallers brengen we u natuurlijk tussentijds direct op de hoogte. Als het dus meevalt, dan zijn de werkelijke kosten meestal lager.

Voorrijden

In ons tarief rekenen we per opdracht eenmalige voorrijkosten van 30 euro ex BTW.
Voorrijkosten zijn bedoeld om de opbrengsten van kleine opdrachten enigszins rendabel te houden. Het gaat niet alleen om de brandstofkosten, maar ook om de reistijd en de voorbereidingstijd. Voor iedere opdracht moeten wij immers de juiste en te verwachten onderdelen bij ons hebben. Zo kunnen wij zo effectief mogelijk te werk gaan.

Reviews van Klanten

“Prima, sneller klaar dan gepland!!!”

“Installatie verzorgt door Abdel, erg vriendelijk, duidelijke uitleg en netjes en snel gewerkt. Klantgericht !”