De diensten van Instal4Charge

Instal4Charge biedt verschillende diensten aan die onder meer te maken hebben met het voorbereiden en gereedmaken van uw meterkast voor de installatie van een laadpaal. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan. Deze zetten we graag voor u uiteen hieronder. Voor meer details over onze dienstverlening kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op onze website vindt u ook een tarievenkaart of kunt u direct een offerte aanvragen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, de diverse services en de diensten van Instal4Charge? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Instal4Charge – diverse diensten

De diensten van Instal4Charge hebben met name betrekking op het gereedmaken van uw meterkast en elektriciteitsaansluiting om de installatie van een elektrische laadpaal mogelijk te maken. Zo bieden wij en onze professionele en kundige installateurs de volgende dienstverleningen aan:

  • Laadpaal installatie;
  • Elektriciteitsaansluiting;
  • Meterkast onderhoud;
  • Overstap naar 3-fasen.

Afhankelijk van de dienstverlening of de combinatie van bovenstaande services kunnen wij voor u een passende offerte maken. Uiteraard kunt u ook meer informatie over onze offertes en tarieven vinden op de daarvoor bestemde pagina. In de onderstaande sectie lichten wij graag toe wat u van Instal4Charge kunt verwachten met betrekking tot de diensten van Instal4Charge.

Laadpaal installatie als diensten van Instal4Charge

Bij de laadpaal installatie verzorgen wij het installeren van de elektrische laadpaal voor uw voertuig. Wij doen dit zowel bij u aan huis als op locatie bij een bedrijf of zaak. U kunt ons dus zowel inschakelen voor de installatie van een particuliere laadpaal, als voor de installatie van een zakelijke laadpaal. Mocht er nog voorwerk gedaan worden om de laadpaal installatie mogelijk te maken, dan voorzien wij daar ook in met onze diensten. Zo kunnen wij ook een extra groep aanmaken in uw meterkast en een elektriciteitskabel plaatsen naar de gewenste locatie van uw laadpaal.

 

Elektriciteitsaansluiting

Naast het voorzien van de elektriciteitsaansluiting voor uw elektrische laadpaal, kunnen wij u ook assisteren met het aanleggen van een nieuwe elektriciteitsaansluiting. Ook als u de bestaande aansluiting of meter wilt veranderen, zal Instal4Charge u van dienst zijn.

 

Meterkast onderhoud

Meterkast onderhoud valt ook onder de diensten van Instal4Charge. Hierbij kunnen wij onder andere het onderhoud en vernieuwen van uw meterkast voorzien. Daarnaast zijn onze installateurs gekwalificeerd en gecertificeerd om nieuwe meterkasten te installeren. Wilt u uw huidige meterkast verplaatsen? Ook dan helpen wij u graag!

 

Overstap naar 3-fasen

Om de overstap van een 1-fase laadpaal of elektriciteitsaansluiting gereed te maken, dienen er vaak diverse aanpassingen gedaan te worden in de meterkast. Onze installateurs kunnen dit voor u verzorgen. Zij zijn gecertificeerd in het overzetten van groepen en maken van andere aanpassingen in uw meterkast.

Maak gebruik van de diensten van Instal4Charge

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw laadpaal installatie van a tot z in handen is van één gecertificeerde en ervaren partner? Dan zit u bij Instal4Charge altijd goed. Wij helpen u graag met onze service. Door de diversiteit aan diensten van Instal4Charge kunnen wij u altijd van dienst zijn, of dit nu gaat om de daadwerkelijke installatie van een laadpaal, aanpassingen maken in de meterkast, overstap naar 3-fasen of de elektriciteitsaansluiting. Neem nu direct contact op met ons of vraag uw offerte eenvoudig aan. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend aanbod of een nauwkeurig antwoord op uw vraag of vragen.

Reviews van Klanten

“Prima, sneller klaar dan gepland!!!”

“Installatie verzorgt door Abdel, erg vriendelijk, duidelijke uitleg en netjes en snel gewerkt. Klantgericht !”