Instal4Charge – Over ons

Elektrische rijden is de toekomst. Daar draagt Instal4Charge graag een beetje aan bij. Instal4Charge is een elektrisch installatiebedrijf en is met name gespecialiseerd in het installeren van laadpalen. Voor het installeren van een laadpaal bij u thuis of op de zaak is technische kennis vereist. Daarom adviseren wij onze klanten ook om dit door een gecertificeerd installateur te laten doen. En, juist daar komt Instal4Charge in beeld.

Onze diensten

Instal4Charge plaatst verschillende laadpalen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij maken hierbij enkel gebruik van gecertificieerde en gekwalificeerde installateurs.

Daarnaast hebben wij een korte levertijd. Uiteraard denken wij voor alle aanvragen graag met u mee. Weet u bijvoorbeeld niet welke laadpaal het beste bij u thuis of bij uw bedrijf past? Of,  wilt u graag uw meterkast vervangen? Dan helpen wij u uiteraard zorgvuldig verder. U leest meer over onze diensten via de volgende link: https://www.instal4charge.nl/onze-diensten.

Bent u enthousiast geworden over onze diverse diensten en professionele werkwijze? Dan kunt u direct en vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wilt u nog meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan zeker contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven!

Reviews van Klanten

“Prima, sneller klaar dan gepland!!!”

“Installatie verzorgt door Abdel, erg vriendelijk, duidelijke uitleg en netjes en snel gewerkt. Klantgericht !”