Elektriciteitsaansluiting aanpassen

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u ervoor kiest om uw elektriciteitsaansluiting in uw meterkast wenst aan te passen. Wij zien bij Instal4Charge dat tegenwoordig de installatie van een laadpaal bij u thuis of op de zaak de voornaamste reden hiervoor is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u wenst dat de elektriciteitsaansluiting wordt verplaatst, verzwaard of verlicht. Bij Instal4Charge kunt u terecht voor deze werkzaamheden. We leggen u graag meer uit over onze dienstverlening en services. Bent u dus op zoek naar een gecertificeerde partner die u kan bijstaan bij uw elektriciteitsaansluiting aanpassen? Lees dan snel verder of vraag direct uw offerte bij ons aan!

Elektriciteitsaansluiting aanpassen laadpaal

Wanneer ben beslist om een laadpaal te installeren, dan dienen er veelal verschillende aanpassingen gedaan te worden. Voorbeelden van dergelijke aanpassingen zijn het maken van een nieuwe groep in uw meterkast, de elektriciteitsaansluiting aanpassen en het leggen van een kabel van uw meterkast naar de gewenste locatie van uw laadpaal. Met name de elektriciteitsaansluiting heeft effect op de laadsnelheid van uw laadpaal. We zien vaak dat bij nieuwbouwwoningen reeds een 3-fasenaansluiting is geïnstalleerd in de meterkast. Dit kunt u bijvoorbeeld herleiden door in de meterkast of op de afrekening van uw energieleverancier te kijken. U kunt een 1-faseaansluiting, en dus een lagere elektriciteitsaansluiting, herleiden door te kijken naar de elektriciteitsmeter in uw meterkast. Als hier enkel 220 volt of 230 volt staat, dan heeft u een 1-faseaanlsuiting. Staat er 3 maal 220 of 230 volt, dan heeft u al een 3-fasenaansluiting tot uw beschikking. Op de afrekening van uw energieleverancier wordt de 1-faseaansluiting gekenmerkt door 1 x 25 Ampère of 1 x 30 Ampère. Bij een 3-fasenaansluiting staat dit genoteerd als 3 x 30 Ampère. Bij Instal4Charge kunnen wij uw 1-faseaanlsuiting omzetten naar een 3-fasenaansluiting. Ook verrichten wij onderhoud aan uw bestaande elektriciteitsaansluiting. Daarnaast is het ook mogelijk om uw aansluiting voor de elektriciteit te verzwaren of verlichten.

Nu elektriciteitsaansluiting aanpassen of laat onderhoud uitvoeren

Uw elektriciteitsaansluiting aanpassen, bijvoorbeeld als u een laadpaal wilt laten installeren bij uw woning of bedrijf, wordt door Instal4Charge zorgvuldig uitgevoerd. Wij maken gebruik van gecertificeerde en gekwalificeerde installateurs die op de hoogte zijn van alle vereisten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw elektriciteitsaansluiting naar wens wordt geïnstalleerd, vernieuwd, verzwaard of verlicht. Naast het installeren en verrichten van werkzaamheden aan uw elektriciteitsaansluiting biedt Instal4Charge nog diverse andere diensten, zoals:

  • Laadpaal installatie;
  • Divers meterkast onderhoud;
  • Overstap van 1-fase naar 3-fasen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw elektriciteitsaansluiting aanpassen of wilt u een offerte ontvangen van ons? Dat regelt u eenvoudig via onze website. U kunt geheel vrijblijvend, online een offerte aanvragen door uw persoonlijke gegevens en gewenste dienstverlening aan te vragen. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken op donderdag en vrijdag via 030-6624268. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@instal4charge.nl of het contactformulier invullen. U ontvangt binnen drie dagen een antwoord van ons. We zien uw bericht graag tegemoet en garanderen u dat wij kwalitatieve dienstverlening leveren voor onder meer uw elektriciteitsaansluiting, meterkastonderhoud en laadpaalinstallatie.

Reviews van Klanten

“Prima, sneller klaar dan gepland!!!”

“Installatie verzorgt door Abdel, erg vriendelijk, duidelijke uitleg en netjes en snel gewerkt. Klantgericht !”