Installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf

Over de afgelopen jaren is duurzaamheid steeds centraler komen te staan. Hierbij zien wij dan ook een toename in het gebruik van ‘groene’ stroom bij vele huishoudens. Daarnaast besluiten steeds meer mensen om een elektrische auto te rijden. Hierbij hoort dan ook een laadpaal voor elektrische auto’s. Door middel van deze laadpaal kunt u uw eigen auto gemakkelijk en eenvoudig aan huis opladen. Instal4Charge bedient naast de particuliere markt, ook de zakelijke markt. Ook als jij dus bij jouw bedrijf of werk een oplaadpunt wilt voor elektrische voertuigen, dan is dit mogelijk bij Instal4Charge. We leggen u op deze pagina graag meer uit over de installatiewijze van de elektrische laadpaal en wat u van ons kunt verwachten.

Installatie van de elektrische laadpaal

De laadpaal installatie van een elektrische laadpaal is relatief simpel. Bij Instal4Charge werken wij met vier voorafgaande stappen voordat de installatie van de elektrische laadpaal daadwerkelijk plaatsvindt. Hieronder hebben wij deze stappen kort voor u genoteerd.

5

1. Aanvraag offerte laadpaal

De installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf start bij Instal4Charge bij de aanvraag van een offerte. Dit kunt u eenvoudig via onze website doen, of door op deze link te klikken. Het offerte formulier vult u in slechts één minuut in. Door middel van het formulier kunt u specifieke wensen aan ons doorgeven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de exacte plaatsing van de laadpaal. In het offerteformulier geeft u ook enkele persoonlijke gegevens op, evenals de gewenste dienstverlening die Instal4Charge voor u zal uitvoeren.

5

2. Wij maken een persoonlijke offerte

Aan de hand van de door u aangeleverde informatie en afbeeldingen zullen wij een passende offerte voor u opmaken. Zodra u akkoord gaat met de aangeleverde offerte kan de installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf voortgezet worden. Wij zullen de materialen die nodig zijn voor de installatie elektrische laadpaal vooraf in rekening brengen. De rekening voor de daadwerkelijke installatie van de laadpaal betaalt u achteraf.

5

3. Benodigde informatie

Zodra wij uw offerte als order hebben geplaatst, ontvangt u van ons nog verdere informatie over de installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan extra informatie over de (elektriciteits)voorzieningen bij uw huis of bedrijf. Ook zullen we vervolgens in overleg met u de werkzaamheden en installatie laadpaal inplannen.

5

4. Installatie

Als laatste stap van de installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf komen wij bij u langs om de laadpaal daadwerkelijk te installeren. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en/of eisen. Ook vragen we u na de installatie naar uw mening en ervaring over de installatiewijze en onze werkzaamheden. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren waar nodig en weten we zeker dat u tevreden bent met de gang van zaken.

Laadpaal kopen: wat zijn de kosten?

We snappen dat u zich afvraagt op welke kosten u moet rekening bij een laadpaal kopen. Dit is echter afhankelijk van het type laadpaal dat u wenst, waar de laadpaal geplaatst dient te worden en eventuele extra montagekosten. Het is voor ons daarom ook belangrijk dat u het offerteformulier zo duidelijk mogelijk voor ons invult. Zo kunnen wij u vooraf uitgebreid en in detail inlichten over de mogelijke kosten voor laadpaal kopen. Mocht u vragen hebben over het invullen van het formulier, dan kunt u ons uiteraard op diverse manieren bereiken. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier invullen, ons telefonisch bellen of een mail sturen. Ook als u vragen heeft over de installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf, dan kunt u bovenstaande contactgegevens gebruiken. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor de installatie van een elektrische laadpaal en beantwoorden uw vragen over de installatiewijze laadpaal thuis of bij uw bedrijf zo zorgvuldig mogelijk. Wilt u direct een kostenberekening ontvangen van de installatie van een elektrische laadpaal? Vul dan direct het offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Reviews van Klanten

“Prima, sneller klaar dan gepland!!!”

“Installatie verzorgt door Abdel, erg vriendelijk, duidelijke uitleg en netjes en snel gewerkt. Klantgericht !”